Mannelijke buddy's ?

Welkom Forums Buddy’s Mannelijke buddy's ?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 36)
 • Auteur
  Berichten
 • #581
  Ted
  Moderator

  Hallo Ajuz,
  Ik lees net je bericht op onze site. Je vraagt naar ervaringen op het gebied van bekkenbodemoefeningen. Ik heb mij een aantal jaren geleden ook gemeld bij een fysiotherapeut met dit specialisme. Wat je leert is om je blaas zo veel mogelijk te ontspannen. Via een klein (onvoelbaar) slangetje dat anaal wordt ingebracht wordt met apparatuur gemeten welke spanning zich op de blaas bevindt. Deze spanning kun je door te oefenen beïnvloeden. Op zich best leerzaam. Of ik deze techniek later in de praktijk heb gebracht, weet ik niet echt zeker.
  Wat wel erg belangrijk is is het ontspannen op zich. Dat zou bijvoorbeeld ook met yogaoefeningen kunnen.
  Als je belangstelling hebt om een buddy te vinden om mee te oefenen of als je een keer met ons kleine plasclubje wilt kennismaken dat eens per twee maanden bij elkaar komt om ervaringen uit te wisselen en te oefenen, laat dan een bericht achter. Er valt op deze site meer over te lezen. Voor een persoonlijk contact meet een van ons kun je ‘t beste de webmaster toestemming geven om je mailadres aan mij door te geven.
  Succes,
  Ted

  #578
  ajuz
  Bijdrager

  Hallo mede verlegen plassers,
  Ik zit ook al jaren met dit probleem en ben door de tijd heen veel sociale activiteiten gaan ontwijken. Dit is natuurlijk erg zonde. Afgelopen weekend op stap geweest en de hele nacht met een enorm pijnlijke blaas/buik rond gelopen omdat ik compleet op slot zat. Hierna toch maar eens langs de HA geweest en die heeft mij aangeraden om Bekkenbodemoefeningen te gaan doen. Heeft iemand hier ervaring mee en hier even wat over wil praten?

  Succes allemaal!

  Groet Ajuz

  #573
  Ted
  Moderator

  Ha Jan,
  Ik stuur je een mailtje zodra ik van onze webmaster je -emailadres ontvangen heb.
  groet,
  Ted

  #571
  janz
  Bijdrager

  beste Ted

  Zwolle is prima. Ja uitnodigen mag zeker. De webmaster krijgt bij deze toestemming.

  mvg
  Jan

  #570
  Ted
  Moderator

  In vervolg op het voorgaande bericht aan Jan:
  Als je wilt dat we je voor een volgende keer uitnodigen, is het handig als je je de webmaster toestemming geeft om jouw e-mailadres aan mij door te geven, zodat ik je persoonlijk kan benaderen.
  Ted

  #569
  Ted
  Moderator

  Ha Jan,
  We komen zeker weer een keer de kant van Groningen/Friesland op. Meestal wordt het dan Zwolle, goed te bereiken vanuit Noord-Nederland. Kun je aangeven wat ongeveer jouw bereik is qua afstand?
  Groet,
  Ted

  #566
  janz
  Bijdrager

  hoi Ted

  ik begrijp dat je met die groep ook wel eens in het noorden van het land zit? Zou je mij daar dan over willen informeren, kan ik wellicht aanschuiven.

  groet
  Jan

  #565
  Ted
  Moderator

  Ha Jos,
  Mooi dat je onze site hebt gevonden. Het is allemaal duidelijk en herkenbaar wat je schrijft. Omdat ik in het centrum van Nederland woon, probeer ik eens in de zoveel tijd een bijeenkomst te organiseren voor ‘lotgenoten’, de ene keer in Noord-Nederland, dan weer in Zuid-Nederland en af en toe ook in de omgeving van Utrecht. Over anderhalve week, zondag 18 november, gaan we richting Zuid-Nederland. Ik probeer meestal in een restaurant af te spreken waar we rustig kunnen praten (doorgaans met een kleine lunch), ervaringen uitwisselen en eventueel te oefenen, met elkaar als buddy. Het blijkt altijd een aangename ‘troost’ te zijn als je mensen ontmoet die met hetzelfde probleem te maken hebben. Je beseft dan ook dat je absoluut niet de enige bent. En als het mooi weer is, duiken we een bos in voor een wandeling, waar ook naar hartelust geplast kan worden. Bomen zijn er goed voor. Ik weet nog niet waar we heen gaan op 18 november, vermoedelijk in de buurt van Bergen op Zoom. De groep is klein. Ik verwachten twee mannen uit België (omgeving Antwerpen/Brussel), iemand uit Bergen op Zoom, en twee uit Utrecht. Het zijn dus steeds kleine groepen.
  Mocht je hiervoor voelen dan raad ik je aan om aan onze webmaster (zelf ook een paruresisklantje) bericht te sturen dat hij mij jouw e-mailadres mag geven, zodat ik je persoonlijk kan uitnodigen incl. details. Mijn e-mailadres zal dan ook jouw richting op komen
  Een andere mogelijkheid is dat zich via deze site iemand aanmeldt die individueel met jou wil oefenen. Maar de ervaring leert dat deze ‘koppeling’ tot nu toe niet echt van de grond komt. Mogelijk dient zich op 18 november iemand aan die deze rol op zich wil nemen.
  Kortom, laat maar wat van je horen.
  Groeten!
  Ted

  #564
  jos
  Bijdrager

  Sorry ik was iets te snel,
  Ik zie nu dat er recentere berichten zijn.
  Even iets over me zelf. Ik ben een doorgewinterde ,verlegenplasser,. Laatst op vakantie zelfs mijn plas van 9.00 tot 18.00 uur moeten ophouden omdat we op een boot zaten (bekenden en vreemden) en het toilet een krakkemikkerig deurtje was langs t keukentje waar de hele dag gekookt werd. Zelfs al zwemmend in zee lukte niet. Ik dacht dat ik ontplofte! Letterlijk! Het was vreselijk, toen maar besloten om er iets aan te gaan doen en ben nu bij het GGZ. Dat zijn goede gesprekken, maarja dan de praktijk he. Vandaar dat ik via deze weg op zoek ben naar een plasbuddy. Liefst in het zuiden des lands. Ik hoor graag van jullie misschien dat elkaars probleem kunnen oplossen.
  Groet Jos

  #563
  jos
  Bijdrager

  Hallo
  Ik ben nieuw op deze site en zie dat het laatste bericht alweer meer als 1,5 jaar geleden is. Ik ben dus ook op zoek naar een plasbuddy in het zuiden des lands. Als jullie nog actief zijn hoor ik het graag.
  Groet Jos

  #561
  2P or not 2P
  Sleutelbeheerder

  Beste Janz,

  Ik kan je in contact brengen met Peter, maar uitsluitend indien hij hiervoor toestemming geeft. Peter, zou je mij s.v.p. willen laten weten op info@plasvrees.info of het OK is dat ik Janz jouw e-mail adres doorgeef?

  Groeten,
  2P or not 2P

  #559
  janz
  Bijdrager

  beste Peter

  zou graag met je in contact komen, maar weet niet hoe dat werkt op zo’n forum
  gr Jan

  #557
  Peter
  Bijdrager

  Hallo allemaal,

  Ik zou ook graag in contact komen en idealiter met elkaar afspreken om te oefenen. Ik word gek van de beperkingen die ik mezelf opleg i.v.m. de fobie.

  Gr

  • Deze reactie is gewijzigd 3 jaren, 3 maanden geleden door Peter.
  #536
  Kim
  Bijdrager

  Hoi Jonathan,

  Wat vervelend dat jou probleem met name door vrouwen komt, maar je weet dus wel oorzaak te vinden. bij mij geldt dat helaas niet. Geen idee hoe of waar het bij mij is ontstaan.
  Als je in gesprek wilt kun je mij een mail sturen. kimgrasspriet@outlook.com

  Groet, Kim

  #535
  Kim
  Bijdrager

  Hoi Marco,

  Fijn dat je zou willen praten. Wellicht dat het helpt! Je woont in Heerenveen, is nog niet zo heel ver weg. Je mag me gerust mailen ik heb even een ander e-mail adres aangemaakt: kimgrasspriet@outlook.com

  Groet, Kim.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 36)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.